A SWISS KRONO GROUP

Az 1966-ban a svájci Menznau kisvárosában alapított vállalkozásból nőtte ki magát a SWISS KRONO Group mely ma már egyike a világ vezető faipari vállalkozásainak a világszerte alkalmazott több, mint 4500 dolgozójával. A tulajdonosok és a dolgozók is tudatában vannak, hogy a gazdaság, a minőség és a környezet kiterjedt felelősséget igényel és hosszú távú gazdasági megközelítéssel a megújuló faipari nyersanyagból modern, környezetbarát termékeket állítanak elő.

A svájci székhellyel rendelkező SWISS KRONO Holding AG (www.swisskrono.com) jelenleg 11 gyárat üzemeltet nyolc országban
(Svájc, Németország, Franciaország, Lengyelország, Magyarország, Ukrajna, Oroszország, USA) és 4500 dolgozót foglalkoztat.
A cégcsoporthoz tartozó egyes vállalatok önálló profitközpontként működnek.

Mi, a SWISS KRONO Group erős vállalati csoportként állítjuk fel a mércét a jövőben is az természetbarát, kifogástalan minőségű faipari anyagokkal a belföldi és a nemzetközi piacokon egyaránt: a magas színvonalú minőség és innováció valamint az állandó ügyfél-elégedettség jellemzi felfogásunkat.

Mindehhez még hozzájárul a természetbarát és egészséges faipari anyagok téren elért vezető pozíciónk: előtérbe helyezzük az innovációt és a fejlesztéseket az újabb, még a korábbitól is jobb termékeket illetően (pl. formaldehid-mentes kötőanyaggal ellátott és erősen emisszió-szegény OSB-lapokat gyártunk)

Még jobb, még inkább környezetbarát és a káros anyagoktól még inkább mentes: ezek a legfőbb célkitűzéseink!

­

Cookies facilitate the provision of our services. By using our services, you agree that we use cookies. For more information on privacy, please visit the following link Data protection statement