A SWISS KRONO Kft-ről, Magyarország

Az 1988-ban alapított INTERSPAN Faipari Kft. és a mai SWISS KRONO Kft., Magyarország vásárosnaményi székhellyel a SWISS KRONO Group-hoz tartozik és az első gyártási telephely volt Svájcon kívül. Kezdetben a magyarországi SWISS KRONO Kft. a nyers faforgácslapok és a laminált forgácslapok gyártására specializálódott a bútorok és belső berendezési tárgyak számára. Az elmúlt években a kiváló minőségű OSB termékek iránt a nemzetközi piacokon jelentősen megnőtt az igény – és a magyarországi SWISS KRONO Kft. meg is ragadta a lehetőségét. 2016-tól a magyarországi telephely a modern ContiRoll®- gyártósor segítségével a SWISS KRONO OSB három fajtáját fogja gyártani.

A vásárosnaményi telephelyünkön a német Siempelkamp cég által gyártott, a kor legmodernebbjének számító gyártóberendezést helyezzük üzembe. A 2,80 m x 28,80 méteres présgép SWISS KRONO OSB/3 lapokat gyárt majd végtelenített eljárással, ennek köszönhetően pedig garantálhatjuk Önöknek a magas vastagságtűrésű, első osztályú minőséget.

­

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ. A szolgáltatásaink használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes tájékoztatást az adatvédelemmel kapcsolatos irányelveinkről az alábbi linkre kattintva talál: ADATVÉDELEM