Az építési napló utolsó fejezete - szeptember

Izgalmas évet tudhatunk magunk mögött: 10 hónapnyi építési munkálatokat követően, a vásárosnaményi telephelyen található SWISS KRONO gyár sikeresen felépült.
A gyártósort -először- 2016 júniusában üzemelték be és működését is ekkor tesztelték.
Azóta folyamatosan zajlik az OSB bright lapok termelése, amelyeket a magyar és a szomszédos országok piacain értékesítenek.

A Siempelkamp gyártmányú ContiRoll® berendezés a maga nemében a legmodernebb termelőegység közé tartozik, naponta 800m3 OSB bright lapot gyárt le, annak érdekében, hogy az éves 300.000 m3-es termelési célkitűzés megvalósulhasson.

Naponta 600atr.tonna mennyiségű, fenntartható erdőgazdálkodásokból származó fa alapanyag érkezik a gyár területére, melyből az OSB bright gyártása, a DIN EN 13986 és az EN 300-as szabványok előírásainak megfelelően megtörténik.
Az új, modern gyár megnyitójára november elején kerül sor Vásárosnaményban, számos politikai, gazdasági és kulturális életből származó vendég jelenlétében.


­

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ. A szolgáltatásaink használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes tájékoztatást az adatvédelemmel kapcsolatos irányelveinkről az alábbi linkre kattintva talál: ADATVÉDELEM