Közeledik az építési munkálatok befejeződése: az első OSB bright -ot már sikeresen legyártottuk

Annak köszönhetően, hogy az utóbbi kilenc hónapban majdnem mindennap teljes erőfeszítéssel dolgoztak a vásárosnaményi gyárban, a magyar telephelyen az építési munkálatok befejeződése közeledni látszik. A ContiRoll®-típusú berendezés június elején került felavatásra- június 8-án lett először beüzemelve és ezzel együtt az első OSB lap gyártása is sikeresen zajlódott le.

Amíg a területen a szárítónál és az enyvező épületben történő utolsó munkálatok is kivitelezésre kerülnek, addig a gyártósoron folyamatosan már a teljes termelési mennyiség elérésére törekszünk. A ContiRoll®-típusú berendezéssel végtelenített eljárásban termelünk, mely a generációja legmodernebbikjének számít. A szeptemberben történő hivatalos termelés megkezdésétől kezdve Vásárosnaményban évente 300.000 m³ OSB brigh-ot fogunk termelni, melyet Európa szerte értékesítünk majd.

­

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ. A szolgáltatásaink használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes tájékoztatást az adatvédelemmel kapcsolatos irányelveinkről az alábbi linkre kattintva talál: ADATVÉDELEM