Közeledik az építési munkálatok befejeződése: az első OSB bright -ot már sikeresen legyártottuk

Annak köszönhetően, hogy az utóbbi kilenc hónapban majdnem mindennap teljes erőfeszítéssel dolgoztak a vásárosnaményi gyárban, a magyar telephelyen az építési munkálatok befejeződése közeledni látszik. A ContiRoll®-típusú berendezés június elején került felavatásra- június 8-án lett először beüzemelve és ezzel együtt az első OSB lap gyártása is sikeresen zajlódott le.

Amíg a területen a szárítónál és az enyvező épületben történő utolsó munkálatok is kivitelezésre kerülnek, addig a gyártósoron folyamatosan már a teljes termelési mennyiség elérésére törekszünk. A ContiRoll®-típusú berendezéssel végtelenített eljárásban termelünk, mely a generációja legmodernebbikjének számít. A szeptemberben történő hivatalos termelés megkezdésétől kezdve Vásárosnaményban évente 300.000 m³ OSB brigh-ot fogunk termelni, melyet Európa szerte értékesítünk majd.

­

Cookies facilitate the provision of our services. By using our services, you agree that we use cookies. For more information on privacy, please visit the following link Data protection statement