Ünnepélyesen megnyílt a Swiss Krono Kft. Vásárosnaményban

A sikeresen megrendezett – hivatalos - megnyitó ünnepséggel zárul az építési naplónk: 2016 november 9-én a SWISS KRONO GROUP magyar gyára – a SWISS KRONO Kft. – 150 belföldi és külföldi meghívott vendég, számos politikai és gazdasági képviselő jelenlétében, nagy médiafigyelem kiséretében nyitott meg.

A nagy jelentőségű és az építési naplóban is dokumentált építkezést követően, a már régóta várt megnyitó, egy pompásan feldíszített - hatásosan megvilágított OSB bright termékekkel körbevéve - raktárcsarnokban került megrendezésre.
A gyár megnyitását jelképező „piros szalagot“ Ines Kaindl, a SWISS KRONO GROUP igazgatótanácsának elnök asszonya, Dr. László Szabó külgazdasági és külügyminiszter-helyettes, valamint Filep Sándor, Vásárosnamény polgármestere, nagy taps közepette, közösen vágták el.

Az ünnepséget követően minden vendég üzemlátogatáson vehetett részt, amelynek keretein belül megtekinthették a nyolcadik generációs, szupermodern Siempelkamp gyártmányú ContiRoll® berendezést. A délutáni „nyílt napon” mintegy 500 további vendég nyert betekintést a gyár életébe és ennek a hatalmas, modern üzemnek a termelési folyamataiba.
A vásárosnaményi telephely megnyitásával a SWISS KRONO GROUP, Európa egyik legmodernebb OSB- gyárát tudhatja magáénak. Egyedüli OSB gyártóként a magyar piacon, a régió különböző OSB igényeinek rugalmas kielégítését tűzte ki célul.

­

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ. A szolgáltatásaink használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes tájékoztatást az adatvédelemmel kapcsolatos irányelveinkről az alábbi linkre kattintva talál: ADATVÉDELEM