Különleges felelősségünk – aktív klímavédelem

A környezetbarát SWISS KRONO OSB/3 gyártójaként különös felelősséget érzünk az éghajlatvédelemmel szemben. A vállalati irányelveinknek megfelelően ez a cselekedeteinkben a fosszilis erőforrások csökkentett felhasználását és a CO2-kibocsátás csökkentését jelenti. Mindemellett a termékeinket következetesen környezetbarát eljárással állítjuk elő.

Természetes nyersfából és környezetbarát kötőanyagból készítjük el a modern ökológiai arculattal rendelkező faipari anyagainkat, s ezáltal termékeink egészségtudatosak és környezetbarátok.

CO2 – semleges termelés és biomassza erőmű

Faipari anyagaink termelése gyakorlatilag CO2 – semlegesen történik. A beszerzett faalapanyagot teljes mértékben hasznosítjuk, a feldolgozás során keletkező fahulladékot (fakéreg, faapríték stb.) a biomassza tüzelésű erőművünkben energetikai célokra hasznosítjuk.


­

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ. A szolgáltatásaink használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes tájékoztatást az adatvédelemmel kapcsolatos irányelveinkről az alábbi linkre kattintva talál: ADATVÉDELEM