Fenntarthatóság

A természet tudatosság, a gazdaságosság és a szociális egyenlőség olyan témák, melyeket a napi munkánk során mindig szem előtt tartunk.

A természetes forrásból származó fával, mint alapanyaggal való hatékony és fenntartható bánásmód legjobb példája a fa újrahasznosítása. Az innovatív, egészségbarát termékeinkkel és megoldásainkkal javítjuk a saját, ill. ezzel egyidejűleg az ügyfelek és szállítók ökológiai lábnyomát is. A gazdaságosság területén a hosszútávú, folyamatos értékteremtésre helyezzük a hangsúlyt. Társadalmi ügyekben támogatjuk a dolgozóinkat és kiállunk a társadalmi környezetünkért.

Környezetbarát építészet

Tapasztalatból tudjuk: egyre gyakrabban döntenek az építtetők, építészek, kereskedők és feldolgozók az úttörő, természetbarát és magas értéket teremtő építészet mellett. Az új építészeti koncepciók lehetővé teszik azokat a vonzó megoldásokat a modern kor embere számára, akik összhangban vannak a környezettel, valamint egészségtudatosan szeretnének lakni és élni.

A fából és a faipari anyagokból készült házak környezet kímélőek, ezáltal a lakói számára kellemes és kényelmes atmoszférát biztosítanak.

Az ipari hatékonyság és a környezetvédelem számunkra összetartozó fogalmak. Ezért a legmodernebb technológiát az egészséges életmód szolgálatába állítjuk és kizárólag környezetbarát faipari anyagokat állítunk elő. Az eljárásaink a természetes anyagkörforgás és energiaáramlás elvén alapszanak. Ez a gazdaságos és környezeti szempontból fenntartható elv több szempontból is bevált: az ügyfeleink és mi is profitálunk belőle – valamint végső soron a környezet is.

­

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ. A szolgáltatásaink használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes tájékoztatást az adatvédelemmel kapcsolatos irányelveinkről az alábbi linkre kattintva talál: ADATVÉDELEM