Teherán: SWISS KRONO a 2017-es WOODEXPO - n

  • Kategorie: Industry news, General

16. March 2017 | A SWISS KRONO OSB-termékek sikeres bemutatása

From left to right: Rafal Raszubowicz (SWISS KRONO Poland), Norbert Lange (SWISS KRONO Poland), Farah (translator), Intra (service), Mitra (translator), Christian Poloczek (SWISS KRONO Germany), Marcin Luty (SWISS KRONO Hungary) and Barnabás Seregi (SWISS KRONO Hungary)

SWISS KRONO Keleten: Február 6-a és 9-e között mutatkozott be a SWISS KRONO a 2017-es WOODEXPO-n az iráni fővárosban, Teheránban. 33.000 m2 –en, többnyire Európából és Ázsiából érkező, nagyjából 460 kiállító mutatta be termék innovációit.


Az új laminált kollekciók mellett a figyelem középpontjába a SWISS KRONO OSB termékek kerültek, amelyeket az iráni piacon szeretnénk bevezetni és meghonosítani. A vásárra érkező közönség valóban nagy érdeklődést mutatott a lapok iránt. Számos látogatót lenyűgözött a SWISS KRONO OSB lapok sokoldalú felhasználási lehetőségei. A SWISS KRONO számára ez egy remek lehetőség volt az OSB ezen a területen való megismertetésére. Mintegy 40.000 vásári látogató gondoskodott a standot körülvevő élénk nyüzsgésről.


A WOODEXPO – International Exhibition of Wood Industries, related Machineris and Equiqment (Faipari gyárak és az ehhez kapcsolódó gépek és felszerelések nemzetközi kiállítása) – 2017-ben már nyolcadjára került megrendezésre és növekvő népszerűségnek örvend, mivel a faipari gyárak termékei iránt is egyre nő az igény – nem utolsó sorban az előrehaladó urbanizációnak köszönhetően. Németország mellett olaszországi, török, dél-koreai, malaysiai és kínai kiállítók is részt vettek.


More articles

Five Latest Articles

28.08.2018 New T+G Plant Now Operating
11.07.2018 Lots of Activity at the 2018 Open House
03.10.2017 Eco-Friendly Building and Healthy Living with SWISS KRONO OSB bright
16.03.2017 Teheran: SWISS KRONO at WOODEXPO 2017
16.01.2017 Wood at its best: the SWISS KRONO GROUP at BAU 2017
­

Cookies facilitate the provision of our services. By using our services, you agree that we use cookies. For more information on privacy, please visit the following link Data protection statement