Teherán: SWISS KRONO a 2017-es WOODEXPO - n

  • Kategorie: Branchennews, Allgemeines

16. März 2017 | A SWISS KRONO OSB-termékek sikeres bemutatása

Rafal Raszubowicz (SWISS KRONO Polen), Norbert Lange (SWISS KRONO Polen), Farah (Übersetzerin), Intra (Service), Mitra (Übersetzerin), Christian Poloczek (SWISS KRONO Deutschland), Marcin Luty (SWISS KRONO Ungarn), Barnabás Seregi (SWISS KRONO Ungarn) (v. l. n. r.)

SWISS KRONO Keleten: Február 6-a és 9-e között mutatkozott be a SWISS KRONO a 2017-es WOODEXPO-n az iráni fővárosban, Teheránban. 33.000 m2 –en, többnyire Európából és Ázsiából érkező, nagyjából 460 kiállító mutatta be termék innovációit.


Az új laminált kollekciók mellett a figyelem középpontjába a SWISS KRONO OSB termékek kerültek, amelyeket az iráni piacon szeretnénk bevezetni és meghonosítani. A vásárra érkező közönség valóban nagy érdeklődést mutatott a lapok iránt. Számos látogatót lenyűgözött a SWISS KRONO OSB lapok sokoldalú felhasználási lehetőségei. A SWISS KRONO számára ez egy remek lehetőség volt az OSB ezen a területen való megismertetésére. Mintegy 40.000 vásári látogató gondoskodott a standot körülvevő élénk nyüzsgésről.


A WOODEXPO – International Exhibition of Wood Industries, related Machineris and Equiqment (Faipari gyárak és az ehhez kapcsolódó gépek és felszerelések nemzetközi kiállítása) – 2017-ben már nyolcadjára került megrendezésre és növekvő népszerűségnek örvend, mivel a faipari gyárak termékei iránt is egyre nő az igény – nem utolsó sorban az előrehaladó urbanizációnak köszönhetően. Németország mellett olaszországi, török, dél-koreai, malaysiai és kínai kiállítók is részt vettek.


Weitere Artikel

Die fünf neuesten Artikel

28.08.2018 Neue N+F Anlage in Betrieb genommen
11.07.2018 Schillerndes Treiben beim „Tag der offenen Tür 2018“
03.10.2017 Ökologisch Bauen und gesund Wohnen mit SWISS KRONO OSB bright
16.03.2017 Teheran: SWISS KRONO auf der WOODEXPO 2017
16.01.2017 Holz in Bestform – Die SWISS KRONO GROUP auf der BAU 2017
­

Um unsere Webseite für Sie optimal zu gestalten und fortlaufend verbessern zu können, verwenden wir Cookies. Durch die weitere Nutzung der Webseite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen hierzu erhalten Sie in unserer Erklärung zum Datenschutz