Teherán: SWISS KRONO a 2017-es WOODEXPO - n

  • Kategorie: ipar hírek, általános

16. March 2017 | A SWISS KRONO OSB-termékek sikeres bemutatása

Rafal Raszubowicz (SWISS KRONO Lengyelország), Norbert Lange (SWISS KRONO Lengyelország), Farah (fordító), Intra (Service), Mitra (fordító), Christian Poloczek (SWISS KRONO Németország), Marcin Luty (SWISS KRONO Magyarország), Seregi Barnabás (SWISS KRONO Magyarország)

SWISS KRONO Keleten: Február 6-a és 9-e között mutatkozott be a SWISS KRONO a 2017-es WOODEXPO-n az iráni fővárosban, Teheránban. 33.000 m2 –en, többnyire Európából és Ázsiából érkező, nagyjából 460 kiállító mutatta be termék innovációit.


Az új laminált kollekciók mellett a figyelem középpontjába a SWISS KRONO OSB termékek kerültek, amelyeket az iráni piacon szeretnénk bevezetni és meghonosítani. A vásárra érkező közönség valóban nagy érdeklődést mutatott a lapok iránt. Számos látogatót lenyűgözött a SWISS KRONO OSB lapok sokoldalú felhasználási lehetőségei. A SWISS KRONO számára ez egy remek lehetőség volt az OSB ezen a területen való megismertetésére. Mintegy 40.000 vásári látogató gondoskodott a standot körülvevő élénk nyüzsgésről.


A WOODEXPO – International Exhibition of Wood Industries, related Machineris and Equiqment (Faipari gyárak és az ehhez kapcsolódó gépek és felszerelések nemzetközi kiállítása) – 2017-ben már nyolcadjára került megrendezésre és növekvő népszerűségnek örvend, mivel a faipari gyárak termékei iránt is egyre nő az igény – nem utolsó sorban az előrehaladó urbanizációnak köszönhetően. Németország mellett olaszországi, török, dél-koreai, malaysiai és kínai kiállítók is részt vettek.


további cikkek

az öt legújabb cikk

28.08.2018 Az új N+F gyártósor beüzemelése
11.07.2018 Vibráló nyüzsgés a 2018-as családi napon
29.11.2016 Ünnepélyesen megnyílt a SWISS KRONO Kft. – ezennel már semmi nem áll a termelés útjában
12.06.2016 Végső hajrá Vásárosnaményban:
04.05.2016 Pozitív visszajelzés a 2016. évi CONSTRUCT Expo-ról
­

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ. A szolgáltatásaink használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes tájékoztatást az adatvédelemmel kapcsolatos irányelveinkről az alábbi linkre kattintva talál: ADATVÉDELEM