Vibráló nyüzsgés a 2018-as családi napon

  • Kategorie: ipar hírek, általános

11. July 2018 | A Swiss Krono Kft.SWISS KRONO örül a számos látogatónak és a pozitív visszajelzésnek

Vidám gyerekek és vibráló nyüzsgés a SWISS KRONO Kft. területén


Számos látogató nyüzsgött múlt hét szombaton, 2018. június 30-án, a SWISS KRONO magyarországi telephelyének területén megrendezésre kerülő 2018-as nyílt napon Vásárosnaményban.


Az időjárás remek arcát mutatta, sütött a nap, tiszta és kellemesen meleg idő volt, amikor pontosan 10 órakor az OSB- gyár kapui megnyíltak a látogatók előtt. Zenei hangok és a gyermekek élénk kacaja hatotta át a levegőt – kicsiknek és nagyoknak, a munkavállalóknak és családjaiknak, valamint az érdeklődők számára is sokszínű programsorozatot kínált a nyílt nap. Dr. Marcin Luty, a Swiss Krono Kft. telephelyvezetője és ügyvezetője, ünnepélyesen és örömmel nyitotta meg a változatos programokkal teli, remek légkörű és vidám hangulatú napot. Erről többek között élő zenekarok gondoskodtak, kiegészülve egy szórakoztató komikus előadással. A kicsik is megtalálták a számukra legmegfelelőbb programokat, hiszen az arcfestés, a rodeó bika, a határtalan mozgásörömet okozó ugráló vár és egy varázsló ügyes trükkjei között lavíroztak, ahol egy pillanatra elmerülhettek a csoda világában.

Az érdeklődők – gyerekek és felnőttek egyaránt – egy Csihuhu sétavonattal nyerhettek betekintést távlatvezetéssel a gyár világába. Így a tudásszomjas és kíváncsi érdeklődők, valamint a munkavállalók családtagjai egyedi és különleges benyomást kaptak a régió egyik legnagyobb munkáltatójának munkafolyamatairól. A gyár személyzetéből összeállt csapatok főzőversenye pedig a látogatók fizikai jóllétét biztosította – egyes látogatóktól az is elhangzott, hogy messzemenően a legjobb magyar tradicionális ételeket ízlelhetik, amelyet Dr. Marcin Luty is csak megerősített egy kóstolót követően.


A sikeres nap végén a SWISS KRONO Kft. kora estére elbúcsúzott a látogatóktól. „ Összességében nagyon örülünk, hogy ilyen sok érdeklődő érkezett a környékről, és mindenekelőtt annak, hogy a munkavállalóink családjai ilyen szép számban meglátogattak minket. Továbbá nagyon örülünk, hogy sikeres napot tudhatunk magunk mögött, a látogatók pozitív visszajelzéseinek is, illetve hogy egy lépéssel ismételten közelebb kerültünk a régióhoz. Reméljük, hogy a következő évben ismét össze tudunk gyűlni és együtt tudunk ünnepelni!” – mondta Dr. Marcin Luty, a Swiss Krono Kft. telephelyvezetője és a Keleti Piacokért felelős vezető


további cikkek

az öt legújabb cikk

28.08.2018 Az új N+F gyártósor beüzemelése
16.03.2017 Teherán: SWISS KRONO a 2017-es WOODEXPO - n
29.11.2016 Ünnepélyesen megnyílt a SWISS KRONO Kft. – ezennel már semmi nem áll a termelés útjában
12.06.2016 Végső hajrá Vásárosnaményban:
04.05.2016 Pozitív visszajelzés a 2016. évi CONSTRUCT Expo-ról
­

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ. A szolgáltatásaink használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes tájékoztatást az adatvédelemmel kapcsolatos irányelveinkről az alábbi linkre kattintva talál: ADATVÉDELEM