SWISS KRONO Group

Az osztrák származású vállalkozó Ernst Kaindl 1966 –ban megalapította a SWISS KRONO csoportot Svájcban, pontosabban a Luzern mellett található Menznauban. A vállalat azóta folyamatosan növekszik és bővíti termékeinek kínálatát. 30 évvel ezelőtt beindult a franciaországi gyár. Üzem nyílt Németországban, Lengyelországban és az USA-ban.

Az ezredfordulón megnyílt az ukrajnai üzem, az azt követő években pedig további kettő. Ehhez csatlakoztak még telephelyek Oroszországban és utoljára 2016-ban Magyarországon.

A SWISS KRONO nemzetközi sikerei

Ernst Kaindl elszántságának és előrelátásának köszönhetően a SWISS KRONO csoport néhány éven belül a faanyag gyártás élvonalára állt. Ennek során nemcsak új piacok nyílnak, hanem folyamatosan fejlesztenek ki új termékeket is. A siker nem utolsó sorban azon múlik, hogy a minden gyár profitálhat a többi gyártó üzem tudásából és képességeiből. A csoport mindig a vevőkre koncentrálva betölti az igénybeli hézagokat és a kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínál a világ minden táján. Ma több mint 121 országban profitálnak a vevők a csoport kiváló minőségű termékeiből és bő termékválasztékából.

SWISS KRONO – Innovatív családi vállalat

A SWISS KRONO Group jelenleg 5.100 dolgozót foglakoztat. Ők az elkötelezettségükkel és készségükkel hozzájárulnak az új utak bejárásához, a vállalat sikeréhez. A családi irányítású vállalat, a SWISS KRONO Group tudatában van annak, hogy milyen értékes az a munka, amelyet a dolgozók nap, mint nap végeznek. Ezek a termékek és szolgáltatások világszerte ismertek a kiváló minőségükről és a megbízható tartósságukról.

Ahhoz, hogy ez a jövőben is így maradjon, a cégcsoport folyamatos beruházásokat folytat a meglévő gyárak fenntartása és fejlesztése érdekében. A SWISS KRONO Group rendelkezik a szükséges tudással és képességgel, hogy természetes nyersanyagokból új ötleteket valósítson meg. Ezt az utat képviseli a jövőre vonatozóan a második generációhoz tartozó Ines Kaindl is, aki az igazgató tanács elnökeként irányítja a csoportot.

A SWISS KRONO Group kereskedelmének mértéke a sikerorientáltság. Ez az erdőben a megfelelő fa kiválasztásával kezdődik, magába foglalja a gyártást és természetesen jelen van a vevőkkel való kapcsolattartásban is. Csak azok a termékek hagyhatják el a nyolc országban működő tíz gyár egyikét, amelyek megfelelnek a csoport szigorú minőségi kritériumainak.

A SWISS KRONO Group uralja az értékteremtési láncot – a fabeszerzéstől a fa előkészítésén át az ipari feldolgozásig. A középpontban az erőforrások minél hatékonyabb felhasználása áll.

A csoport áttekinti a dekorok, a lehetőségek, bármilyen típusú továbbfeldolgozás sokrétűségét, hogy világszerte a vevők elvárásainak megfelelő terméket kínálhasson a vevőknek. A SWISS KRONO-termékek a csoport kiválóan képzett, motivált dolgozóinak elkötelezettségén és tudásán alapulnak.

A SWISS KRONO Group számára magától értetődő, hogy a vállalat teljesíti a legmagasabb technikai és ökológiai követelményeket. A cégcsoport a vevőorientált megoldások tradíciója alapján többletértéket kínál a vevőinek bel- és külföldön. Mindennapi igény, hogy a vállalat kedvező ár-érték arányt kínáljon.

Célunk: a SWISS KRONO Group termékei teljesítsék, vagy múlják felül a vevők követelményeit – legyen szó feldolgozásról, használhatóságról, rendkívüli lakókörnyezetről, vagy ökológiai igényről.

A csoport kompetens és megbízható módon látja el a szakkereskedőket ökológiai fa alapanyaggal. A feldolgozókat, tervezőket és végfelhasználókat mindenre kiterjedően tájékoztatjuk és tanácsokkal látjuk el a termékeink feldolgozásával és jellemzőivel kapcsolatban. Ezen alapulva évek óta fokozódik a vevők a SWISS KRONO Group termékeibe vetett bizalma. A SWISS KRONO Group növekedni akar – minőségcsökkenés nélkül. A vállalat ezért folyamatosan optimalizálja mind a termékkínálatát, mind pedig a gyártási és üzleti folyamatait technikai és ökológiai szempontból is. Es ezt a vállalat nemcsak gyanítja, hanem folyamatosan ellenőrizteti és igazoltatja független intézetek által végzett rendszeres ellenőrzésekkel is.


Cégtörténet

1966 - alapítás
Az "AG für Holzindustrie", alapítása Menznau, Svájc. A SWISS KRONO Group –ot elindítja Ernst Kaindl.

1987 - Franciaország
Gyár üzembe vétele Sully-sur-Loire, Franciaország

1988 - Magyarország
Gyártó üzem alapítása Vásárosnamény, Magyarország

1992 - Németország
Gyártás kezdete Heiligengrabe, Németország

1994 - Lengyelország
Gyáralapítás Zary, Lengyelország

1999 - USA
Gyáralapítás Barnwell, USA

2000 - Ukrajna
Gyártás kezdete Kamianka-Buska, Ukrajna

2001 - Németország
OSB-lap gyártás kezdete Heiligengrabe, Németország

2002 - Oroszország
A gyár üzembe helyezése Sharya, Oroszország

2003 - Ukrajna
Leányvállalat megnyitása Broshniv-Osada, Ukrajna

2004 - Ukrajna
Leányvállalat megnyitása Kharkov, Ukrajna

2011 - Magyarország
A gyár leállítása Vásárosnamény, Magyarország

2016 - 50-éves jubileum
SWISS KRONO Group 50-éves jubileuma

2016 - Magyarország
OSB-lap gyártás indítása Vásárosnamény


Kapcsolatartás

SWISS KRONO Tec AG
Museggstrasse 14
6004 Luzern
Svájc
T: +41 (0)41 419 03 20
Email: info@swisskrono.com

­

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ. A szolgáltatásaink használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes tájékoztatást az adatvédelemmel kapcsolatos irányelveinkről az alábbi linkre kattintva talál: ADATVÉDELEM